Hirdetés

[MOVIE] Húsvéti matiné!

|

Bár még Húsvét nem jött el, ez a nap már mindenképp az ünnep jegyében tellik, hiszen a holnapi nappal jobb helyeken kitör a tavaszi szünet. Persze ebből csak annyit érezni számomra, hogy lehet készülni érettségire :) Na de fölösleges ilyeneket beszélni, lássuk a mai este sztárvideóit!

  • Codename: Panzers Phase Two Már a Phase One fedőnevű epizód jó volt, ez, ha lehet mondani, még jobb lesz! A magyar fejlesztésű második világháborús RTS világszerte rendkívül jó kritikát kapott, így várjuk a folytatást. Ebbe a készülő folytatásba, azaz a Phase Two-ba nyerhettek kis bepillantást alant.
  • The Matrix Online A játék elkészült, piacon van, így mindneki kezdhet jackin-olni, ahogy a filmben mondták :) Természetesen a játék sem szakít a filmvásznon történtekkel, persze ez alatt nem a sztorivonalat értem :) A legújabb animációt itt leshetitek meg.
  • Elite Warriors: Vietnam Harmadik, és egyben egyelőre utolsó versenyzőnk az Elite Warriors: Vietnam, aminek címáből úgyis mindneki érti, miről van szó, nincs szükség útbaigazításra. Azonban a friss, ropogós videókhoz mégis csak irányítalak Titeket. Erre!

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)