Hirdetés

[MOVIE] Huxley trailer

|

A szenzációsnak tűnő koreai fejlesztésű MMOFPS, a Huxley egy új, ingame trailerrel jelentkezett. Mindenki rögzítse az állát, mielőtt nézni kezdi! Én szóltam!

Hirdetés

A huxley Unreal Engine 3-at használ és a Webzen saját technológiájával akár 5000 játékos is egyszerre lehet online egy szerveren. A játék egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek mutálódtak és két ellentétes fejlődési útra léptek: az egyik a Sapiens, a másik az Alternatives. Persze egymás ellenségei is lettek ezáltal. A kulcs a túléléshez a Lunarites, egy új energiaforrás, amelyre mindkét oldal nagyon vágyakozik. S csak akkor lehet az övék ez az energiaforrás, ha legyőzik az ellenséget :)
Akkor íme, jöjjön a trailer :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)