Hirdetés

[MOVIE] John Carmack csak mondja

|

Íme néhány nem annyira szaftos, de a Tech5 Engine-ről sokat mesélő videó. Az elsőben (Engine Exploration) láthatjuk a pályaszerkesztőt, és közben erős felvilágosítást is kapunk a Mestertől, hogy ezzel ha valaki 20 GB textúrát akar használni, akkor annyit is tud, stb. :) A másik kettőn (Developer Walkthrough) igazából nem sok minden néznivaló van: különböző platformok által futtatott demók monitorokon a háttérben, közben John barátunk pedig fejtágít. Angolt legalább közepesen értők nézzék meg feltétlenül: sok érdekeset mond a többplatformos fejlesztésről és a játékiparban dolgozó művészek leegyszerűsödött munkájáról többek között.

Hirdetés




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)