Hirdetés

[MOVIE] Kane & Lynch válogatás

|

Nem először mondom, de az ideji főszezonra az utóbbi évek legerősebb mezőnyét sikerült összetrombitálni.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során hetente (volt, hogy naponta) érkeztek az IO Interactive legújabb próbálkozását népszerűsítő mozgóképek. A tucatnyi magyar fejlesztőt is soraik közt tudó csapat a Hitman: Blood Money grafikus motorját és a Freedom Fighters csapatalapú játékmenetét házasította össze egy parádés akcióorgia képében. A kilátástalan helyzetben lévő zsoldos (elrabolt és kivégzéssel fenyegetett családtagok, s a biztos halál tudata) s a felesége megölésével vádolt (korántsem biztos, hogy ő követte el), gyógyszeres kezelés alatt álló pszichopata össze nem illő párosa néhány napon belül elérhetővé válik.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)