Hirdetés

[MOVIE] Késő esti Kettős

|

Ma estére azért akad némi töltögetnivaló is. Izibe találtunk nektek két videót. Az egyik a Trackmania Sunrisehoz készült, és teljes 21 megás terjedelmében mutatja be nekünk ezt az autós játékot. Bár akinek jobban bejön a játék, az talán próbálja ki a demót, pár perces videó helyett :) Vagy mind a kettőt, az még jobb.

TRACKMANIA: SUNRISE
(Movie - 22,81 MB)
A késői órák második versenyzője pedig a Fantastic Four, amiről annyit kell tudni feltétlenül, hogy az azonos című szuperhősös képregény alapján készül a játék, feladat a gonoszok megnüntetése, az igazság védelme, és minden hónapban kifizetni a gázszámlát, meg megvenni a GameStart. Hmm, ez rímel is, költő lettem. Na, irány a videóhoz!
FANTASTIC FOUR
(Movie - 32,55 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)