Hirdetés

[MOVIE] Medal of Honor: Airborne légi esés

|

A Medal of Honor: Airborne augusztus 28-án érkezik majd meg hozzánk, hogy aztán az Unreal Engine 3 erejével kápráztasson el minket.

Hirdetés

Az új Medal of Honor részben Boyd Travers bőrébe bújhatunk majd, akivel egész Európán át vadászhatunk a német haderő katonáira. Az egyik légi egység tagjaként ejtőernyővel érkezünk majd meg a kiindulási ponthoz, ám ez az érkezés már a mi irányításunk alatt lesz, így mi választhatjuk meg, hogy hova érkezzünk meg. A játékmenet nagyon élvezetesnek tűnik, ráadásul grafikailag is nagyon jól néz ki a program, de aki meg akar erről győződni a saját szemével is, az a lentebbi videót most azonnal kezdheti is letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)