Hirdetés

[MOVIE] Medieval 2: Total War

|

Befutott egy csomag friss videó a The Creative Assembly gondozásaiban készülő Medieval 2: Total War című játékból. A játéknak köszönhetően a játékos az európai történelem legfordulatosabb és legvéresebb korába repülhet vissza, ahol saját seregeit majd győzelemre vezetni, akár a Szent Földön is, valamint még az amerikaik megjelenése előtt össze kell csapni a rettenthetetlen aztékokkal is. A játék felturbózott grafikával büszkélkedik, melynek köszönhetően lenyűgöző tájakon járhatunk, valamint akár 10,000 dinamikuk karakter is megjeleníthető egyszerre. Helyt kapott egy teljesen felfrissített multiplayer mód is, amelynek köszönhetően hatalmas csaták vívhatók, egyszerre akár 200 egységgel, emellett felfedezhetőek lesznek új harci eszközök és fegyverek, valamint egy nagy részletességű épület sérülési modell is. A pakkot alant tölthetitek is lokálból.

MEDIEVAL 2: TOTAL WAR MOVIE PACK
(Movie - 75,55MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)