Hirdetés

[MOVIE] Nascar 06

|

A Nascar egy igen érdekes, az európai közönség által nem annyira kedvelt sportág. Hiszen igen nehéz megtalálni az örömet abban, hogy több tucat autó 200-300Km/h körüli sebesség mellett, szoros csoportokban tesz meg egy majdnem teljesen köralakú pályán sok-sok kört. Azoknak akik mégis kedvelik ezen sportágat szolgálhat örömhírül, hogy a 2005-ös Nascar szezont bemutató játékból érkezett ismét egy múvi. A készítők elmondása szerint a 2006-os évadban végre már nem csak egy ember leszünk a sok gép által irányított autó között, hanem egy élő, lélegző csapat profi pilótájaként szállhatunk majd versenybe a végső győzelemért. A versenyek során utasításokat adhatunk majd csapattársainknak, autókat cserélgethetünk csapaton belül sőt az egyes versenyeken nyújtott teljesítményünk alapján csapatunkon belüli reputációnk is változik majd. A matéria itt lelenzik.

NASCAR 06
(Movie - 25,47MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)