Hirdetés

[MOVIE] Painkiller: Overdose

|

Egy valóban rövid, ám hangulatos videó érkezett a Painkiller-t folytató Overdose-ból fájdalomcsillapító gyanánt.

Hirdetés

2004 késő tavaszán az FPS-ek rajongói két nagyágyú, a szinte ismeretlenül nagyot robbantó Far Cry és a türelmetlenül várt Unreal Tounament 2004 között örlődtek. Ekkor egy apró lengyel csapat (People Can Fly) előrukkolt egy olyan játékkal, mely képes volt a nagyok között is életben maradni. A Painkiller a horvát illetőségű Serious Sam mintájára ellenfelek százait zúdította a játékos nyakába, ám mindezt egy hangyányit félelmetesebb és komorabb hangulattal, s jól működő fizikával toldotta meg. Emlékeznek még néhányan a karóvetőre?
2007 október 15-én pedig a JoWooD kiadásában, érkezik az Overdose címre keresztelt inkább expanzió, mint folytatás, mely ezuttal a Mindware berkeiben készül. Reméljük, a srácok képesek voltak felnőni a feladathoz.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)