Hirdetés

[MOVIE] Paradise

|

Újabb trailer került fel a világhálóra, mely számszerint a harmadik, a White Birds Productions műhelyeiben készülő Paradise című kalandjátékból. A játék egy point and click stílusú játéknak ígérkezik, mely lenyűgöző történetet igér egy fantasztikus fantázia világban. Cél Afrika szíve, ahol is akcióval dusított fejtörők várnak ránk, amelyeket egy fiatal hölgyemény személyében kell teljesítenünk, hogy visszajuttasunk egy leopárdot a Kilimandzsáróhoz, szülőhelyéhez. Utunk során majd rengeteg egzotikus és különleges vadvilági állattal ismerkedhetünk majd meg ebben az áprilisban befutó játékban. Addig is a harmadik trailer innen cibálható:

PARADISE
(Movie - 6,47 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)