[MOVIE] PC és XBOX mix - Shadowrun is! :)" /> [MOVIE] PC és XBOX mix - Shadowrun is! :)"/>
Hirdetés

[MOVIE] PC és XBOX mix - Shadowrun is! :)

|

A Microsoft sajtótájról hozom a friss videóbejátszást (hamarosan újabb blokk várható), melyben egy igen érdekes lehetőséget láthatunk. Bill Gates és kollégája prezentálja, ahogy egy Xbox 360-as játékos invitál egy Windows Vista felhasználót egy kis Shadowrun-ozásra. Vagyis láthatjuk, hogy a két platform gyakorlatilag összeforr, és egy online rendszerben nyomulhatunk. A Microsoft ezzel elárulta, hogy egy igen komplex rendszert hozott létre - ezzel egy időben tehát az is bizonyossá vált, hogy feltétlenül érdemes lecserélni majd a Windows az új generációra! VISTA MINDENKINEK! Egyébiránt azért is érdemes letölteni ezt a videót, mert némi Shadowrun ingém jelenet is van benne. CSAK NÁLUNK, csak nektek :) Erre tessék:

SHADOWRUN: PC VS. XBOX360 CROSS-PLATFORM
(Movie - 23,11MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)