Hirdetés

[MOVIE] Pörgős zombivadászat Wii-n

|

A Capcom Wii-re két játékot is készít a Resident Evil világából, az egyik a csak a konzolra készülő Umbrella Chronicles, a másik a Resident Evil 4 Wii-s átirata. Az egyik japán oldalon megtekinthetjük a játék trailerét, amire talán a lehengerlő a legjobb jelző.

Hirdetés

A videót megtekintve kedve támad az embernek Wii-t venni, hiszen ez a videó tényleg földbedöngölő. Pörgős, jó az irányítás, igaz csak ebben az egy aspektusában mutat többet mint a több éves Gamecube-os változat. Ha valakinek netán lenne Wii-je de eddig ódzkodott volna a Resident játékoktól, most tényleg érdemes próbát tennie a patinás sorozat 4. részével. A videót a Capcom rejtett japán oldalán nézhetitek meg, igaz a betöltési idő kicsit hosszú de mindenképpen megéri megvárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)