Hirdetés

[MOVIE] Rayman: Raving Rabbids 2 - móka és kacagás

|

Az utóbbi évek egyik legviccesebb partijátéka volt a Rayman figuráját kissé háttérbe szorító Rayman: Raving Rabbids.

Hirdetés

A második epizódban ismét találkozhatunk az őrült nyulakkal, akik ezúttal főszerepet kapnak, s az ételhordástól a baseball-on keresztül a tojásfociig kellő mennyiségű hasfalszaggató humorban bővelkedő megmérettetésen vesznek részt.
Egyértelmű, hogy miért ilyen formában, és miért pont az alkalmi játékosok felé nyitó Nintendo Wii konzolra készült. Lehet, hogy nem rendelkezik oly kiemelkedő technikai jellemzőkkel, mint a két nagy vetélytárs, de képes arra, amire eddig nem sokan, leülteti játszani azokat is, akik eddig ódzkodtak tőle. No de ennyit a Wii érdemeiről, térjünk inkább vissza a nyulakra, akik egy újabb mókás videó keretében nevettetnek meg minket.

 


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)