Hirdetés

[MOVIE] Resident EWiil

|

A Capcom gondozásában készülő Wii exkluzív Resident Evil: The Umbrella Chronicles igazi felpezsdülés lesz a sorozat rajongói számára. Szakítva a hagyományos játékmenettel, ezúttal egy House of the Dead szerű on-rail shooter-t kapunk majd.

Hirdetés

Masachika Kawata, a Capcom producerének elmondása szerint, az új Resident Evil, nem a méltán sikeres 4. epizód folytatása lesz. Az Umbrella Chronicles a sorozat során felmerült, és mind máig megválaszolatlan kérdésekre kíván felelni, így a játék során a Resident Evil 0, 1, 2 és 3-ból is visszaköszönnek majd helyszínek. A mosolygós zombik aprításához nem lesz szükségünk a Nunchuck kiegészítőre, egyetlen Wii-mote elég lesz a túléléshez. A fénypisztolyszerű mókához 15-20 órás játékidőt ígérnek a készítők. Az új információk mellett betekintést is nyerhetünk a játékba:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)