Hirdetés

[MOVIE] Richard Burns Rally

|

Nem, nem az egetrengető brutalitás felsőfokon videóról van szó, annál talán egy kicsit jobb nekünk, hogy ebbe nézhetünk bele. Szóval, köztudott, hogy a PS2-es demó már rég járja a világot. Most azt nézhetjük meg - hatalmas sajnálatunkra, de hang nélkül -, hogy a Richard Burns Rally PS2-es változatának demója hogyan muzsikál élesben. Sajnos hang nincs, de minden más kárpótol emiatt! A törésmodell valószínűleg easyre volt beállítva a szakasz alatt. Fölöttébb kellemes látványt nyújtott, hogy nem a szellem fordította vissza a fölborult autónkat, hanem három-négy drága emberke! Az egyetlen problémám, hogy szívesebben néztem volna belső nézetből :) Klikk!!!

RICHARD BURNS RALLY
(Movie - 22,69MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)