Hirdetés

[MOVIE] Spore légitámadás

|

Will Wright egy olyan designer akinek a játékaira tényleg érdemes odafigyelni. A most készülő Spore nevű játékából érkezett újabb videó, amin a legkésőbbi korban folyó, űrharcot figylehetjük meg.

Hirdetés

Információkkal a Spore-ból egyáltalán nem vagyunk elkényeztetve, pedig a játék elvileg ősszel már meg is jelenik, bár még bármilyen csúszás bekövetkezhet. A programban teljesen egyedi lényeket készíthetünk és "spóra" koruktól fogva nevelgethetjük fajunkat egészen a galaxis meghódításáig. A mostani videóban megtekinthetjük az űrcsatát ahol kis űrhajónkkal éppen egy bolygót próbálunk leigázni. Ebben, az utolsó korszakban, a játék már egyfajta Civilization hibriddé alakul át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)