Hirdetés

[MOVIE] S.T.A.L.K.E.R.

|

Hehe, ki hitte volna, hogy valamikoris lesz egy olyan nap, amikor csak és kizárólag animációkat közlünk :) Nos, be kell vallanom, ez a mai se lenne olyan, ha nem lennénk annyira WoW mámorban, lévén azért még akadtak apróságok. De, ha már itt tartunk, térjünk vissza a fontos dolgokhoz. Itten van például egy teljesen friss videó a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-ból. A csöppség sajnos folyamatosan új megjelenési dátumot kap, és valóban egyre inkább felveszi a DNF státuszt... de azért amikor kijön belőle valami, az bizony odaver. Ilyen ez a videó is, melyet csak innen tölthettek le! Köszönet érte Headhunter mesternek!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)