Hirdetés

[MOVIE] S.T.A.L.K.E.R.

|

Csernobilban élni jó. Minden nap új emberekkel ismerkedünk meg, vagy legalábbis új kezük/lábuk/fejük nőtt tegnap óta. Nem kell fizetni a lámpáért éjszaka, egyszóval rulez. Hogy milyen lehet egy ilyen helyen kalandozni, azt mutatja be nekünk a nem annyira távoli (?) jövőben megjelenő S.T.A.L.K.E.R. S hogy mit fog a játék nekünk nyújtani, azt pedig egy tök friss videó mutatja be. Akit érdekel a játék, vagy csak unatkozik, ne hagyja ki ezt a gyöngyszemet. Más kérdés, hogy nálam per pillanat megörült a szerver, de lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. Ha mégse, akkor meg reméljük, hogy észhez tér hamar. Thanks Headhunter!!!

STALKER DX9 TRAILER
(Movie - 44,53MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)