Hirdetés

[MOVIE] Star Wars Next Gen - Vajon mi ez?

|

Már jó régen beszámoltunk arról a bizonyos Next Gen Star Wars játékról, amely belső használatra készített videója már akkor kikerült valahogy az internetre.

Hirdetés

Azóta megérkezett a 'previz' jobb minőségű változata, illetve a Worthplaying egy mini interjú keretein belül néhány információt is megtudott az alkotásról. Pontosabban alkotásokról.

  • A trailert végül azért hozták nyilvánosságra, mert annyira tetszett a fejlesztőknek, hogy egyszerűen muszáj volt megosztani mindenkivel.
  • A benne látott jelenetek nem a játék motorjával készültek. Természetesen a grafikusok azon vannak, hogy a játék minél inkább közelítsen ehhez a látványhoz.
  • Nem is tech-demóról van szó. Még az E3 alatt zárt ajtók mögött mutogattak a kiváltságosoknak néhány olyan technológiai videót, amelyek azt szemléltették, milyen jól próbál együttműködni a Lucasarts olyan studiók által használt technológiákkal mint a Pixelux féle Digital Molecular Matter, a NaturalMotion féle euphoria vagy maga az Industrial Light & Magic, amely ugyebár George Lucas saját effektgyártó cége.
  • A videóban látható karakterek nem feltétlenül tükrözik a végleges játékban játszható vagy szereplő karaktereket.
  • Mindez csak a kezdet, gyakorlatilag egy egész sorozat új játék érkezik hamarosan, mindegyik exkluzív next-gen konzolokra készül majd el először - a PC-s átiratot nem erősítették meg, de nem is cáfolták.
  • Az első játék történetileg a harmadik és negyedik Star Wars epizód között játszódik.
    S most pedig következzen ismét a videó.

  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)