Hirdetés

[MOVIE] Still Life

|

A Still Life Bad Sector következő nagy kedvence, lényegében egy akció-kalandjáték. A főszereplő Victoria McPherson, egy brilliáns FBI ügynök. Éppen egy sorozatgyilkos után nyomoz, akinek már öt halott szárad a lelkén. Semmilyen nyoma sincs, és a főnöke is szorongatja aaaa... szóval a nyakát :) Hősünk úgy határoz, hogy meglátogatja apját a külvárosban, akivel a családjáról kezd beszélni. Victoria nagyapja magánnyomozó volt, és úgy fest, egykori jegyzetei között igen érdekes információk bukkannak elő, melyeket jelen ügy esetében is használhat. Ebből a kis csöppségből érkezett most egy piciny izelítő:

STILL LIFE
(Movie - 2,62MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)