Hirdetés

[MOVIE] The Simpsons Game: Neverquest

|

Mindenki kedvenc sárga családja ezuttal az MMORPG-k világában merül el, egy roppant humoros paródia keretében.

Hirdetés

Minden idők legsikeresebb rajzfilmsorozata nemrég tört be a filmszínházak hatalmas vásznaira. Aki még nem látta a Sipmpsons mozit, sűrgősen pótolja!
A tévéképernyőn, s immáron a mozivásznon is feledhetetlen élményeket nyújtó család humoros kalandjait nem első alkalommal ültetik át valamilyen játékba. Legtöbben talán a GTA-k stílusát idéző Simpsons: Hit & Run című alkotásra emlékezhettek.
Jelenleg az EA birtokolja és használja a jogokat, s a franchise sikerességét látva nem is ültek sokáig a milliárdokat érő licenszen, hanem belekezdtek a The Simpsons Game címre hallgató, roppant hangulatos cell-shading grafikát alkalmazó, humorban bővelkedő, ám egyelőre sajnos csak konzolokra érkező platformjáték fejlesztésébe. PS2, PS3, Wii és X360 tulajok október 30-tól, míg pc-sek az anyagi sikerek függvényében fél-egy éven belül örülhetnek kedvenceiknek.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)