Hirdetés

[MOVIE] Too Human

|

A következő exkluzív videónak azok fognak leginkább örülni, akik egy XBox 360 konzol tulajdonosának mondhatják magukat.

Hirdetés

A Too Human egy trilógiának tervezett történet első darabja, melyben Baldur-t a kibernetikus istent személyesítjük meg, kinek feladata nem más, mint az emberiség megmentése egy ősi gépezet karmaiból.
A játékot mint az jól látható, az Unreal Engine 3.0 jelentette alapokra építették. Hozzá kell azonban fűznöm, hogy a játékot fejlesztő Silicon Knights néhány hónapja beperelte az Epic-et a grafikus motor hiányosságai, a visszatartott új fejlesztések, s támogatás elmaradása miatt. Állításuk szerint azóta teljesen átírták az egészet, tehát már nem is lehet UE3-nak hívni. Az Epic természetesen úgyszintén él a per lehetőségével. Hogy ennek mikor és miként lesz vége, nem tudni, ám a Too Human tavaszi megjelenését látszólag semmi sem veszélyezteti.

P. S.: Pc-s átiratról egyelőre nem szól a fáma.

 

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)