[MOVIE] Universe at War: Earth Assault E3 2007 trailer" /> [MOVIE] Universe at War: Earth Assault E3 2007 trailer"/>
Hirdetés

[MOVIE] Universe at War: Earth Assault E3 2007 trailer

|

Megérkezett a Universe at War: Earth Assault E3-as trailere, úgy tűnik az Empire at War alkatói ismét nagyot durrantanak.

Hirdetés

A videó elejét inkább felejtsük is el, nem tudom a készítők minek rontják az ember kedvét, ilyen ocsmány, teljesen bezoomolt jelenetekkel. De a többi jelenet után, már minden stratégiára éhez játékos megdörzsölheti a kezét, ugyanis másrészről pedig nagyon jól néz ki a játék, ami főként a nagyon jól eltalált, egyedi egység desing-nek köszönhető. Igaz még nem nagyon próbálhattuk ki, de a játék elvileg nagyon pörgős, változatos csatákat ígér, hiszen harc közben is átalakíthatjuk egységeinket. A gigászi pókrobot überbrutálul néz ki!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)