Hirdetés

[MOVIE] Úton a következő Need for Speed!

|

Komikus hogy éppen most jött meg a kedvem egy kis NFS Carbonozáshoz, és mikor a sorozat hivatalos oldalán kószáltam az EA fejbe vágott egy ütős teaser oldallal. Az elő-előzetes videó sokat sejtet, érdemes megnézni!

Hirdetés

A 2007-es NFS úgy tűnik visszatér a Most Wanted-ből már ismerős nappali versenyekhez, most viszont nem illegálisan, hanem szervezett körülmények között, mi a fene? Az utóbbi 4 NFS-ből egyikben se álltunk a törvényes oldalon, természetesen nagy a valószínűsége annak is hogy ez most sem így lesz. Úgy tűnik kedvünkre formálhatjuk, matricázhatjuk a verdánkat és ami a lényeg: lehet lesz törés! Ha a helyszínről van szó, akkor én bízva Fortunában, leginkább Japánra tenném a voksom. A videó legvégén látunk egy-két bevillanást ahol rommá törik az autónk, a törés-pörgés leginkább a Colin M. DIRT videókban látottakhoz hasonlít. Ezen rövidke videó alapján rengeteg újdonság lesz az egyelőre név nélküli új részben, a teljes trailer videót május 31-én tekinthetjük meg, azaz 10 nap múlva. A videót megtekinthetitek lentebb is, de a hivatalos oldalon is, ahol már elindult a visszaszámlálás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)