Hirdetés

[MOVIE] War Front: Turning Point!!!!

|

Végre kitehettük publikusan a hazai Digital Reality által fejlesztett War Front: Turning Point legújabb videóját. Az alternatív második világháborús alkotásban kissé fejlettebb technológiákhoz sikerült hozzájutni, így különféle mechanikus gépeket is sikerült bevonni a harcokba. Az elgondolás meglepő, egyedi, és végre nem teljesen sablonos - mint általában a WWII-es stratégiák. A videó megáért beszél, és mivel hazai termés, megtekintése kötelező!!! Még csak annyit, hogy akét videó minőségben is alig különbözik, csak gondoltam letömörítem, mert szerintem egy 52 másodperces videónak nem kell 100 mega fölött lennie. De, ha valakinek az a heppje, töltsea nagyobbat :)

WAR FRONT: TURNING POINT HIGH-RES
(Movie - 104,81MB)
WAR FRONT: TURNING POINT LOW-RES
(Movie - 36,42MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)