Hirdetés

[MOVIE] War Front: Turning Point

|

Az új video fellebbenti a fátylat a Szövetséges haderők szigorúan titkos fegyverarzenáljáról és a különleges alakulat egységeiről.

Hirdetés

London a Második Világháborúban; német tankok járőröznek a híres nevezetességek előtt. A szövetséges csapatok érkezésével azonban - a fejlesztő Digital Reality és kiadó 10TACLE Studios tolmácsolásában - a politikai klíma megdöbbentő fordulatot vesz.
Hirtelen, mind a Szövetségeseknek, mind a Tengelyhatalmaknak ijesztő feladattal kerültek szembe: egy még erősebb ellenfelet kell kiszorítaniuk Európából. A nem éppen hagyományos módszereiről ismert amerikai hős, John Lynch fedi fel a nyugati katonai kutatások titkos aktáit ebben az új, ütős vidóban.
Amikor a játék 2007 februárjában a polcokra kerül, Lynchnek misztikus pajzzsal rendelkező tankjai, gyors helikopterjei, halálos lopakodó bombázói és még több új egységtípusa lesz, hogy megindítsa az ellentámadást.
A “War Front – Turning Point” két átfogó egyjátékos hadjáratot, több, mint 90 percnyi videót, részletesen kidolgozott karaktereket és gyors, taktikus csatákat rejt magában. A tökéletes erőegyensúly az oldalak között igazán sokáig tartó mókát tesz lehetővé mind a LAN, mint az On-line multiplayer meccsek során.

Világpremier:
Ne maradj le a vadiúj “War Front: Turning Point” egyjátékos demo világpremierjéről a GameSpot.com –on 2007.Január. 11 –én.

A játék magyarországon extra tartalommal jelenik meg, mely a megjelenésig legyen meglepetés.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)