Hirdetés

[MOVIE] Warhammer Online agymenés

|

Az EA Mythic szakemberei töretlen lelkesedéssel dolgoznak a Warhammer Online-on, a káosz teremtményeit tökéletes beleéléssel készítik, csak nehogy megsérüljön valaki! A "videoblog" komolyabb részében megcsodálhatjuk hogy egy-egy karakter elkészítése hány részből áll.

Hirdetés

A videó első része ne riasszon el senkit a végének megtekíntésétől, hiszen a Mythic munkatársa nagyon sok érdekes részletet árul el hogy hány részből is áll egy-egy új dolog beépítése a játékba hiszen a Games Workshopnak is jóvá kell hagynia, hiszen az itt látóttak mind bekerülnek a "hivatalos" Warhammer univerzumba is. A karakterek nagyon jól néznek ki, a fejlődés az egyes szakaszok között nagyon látványos, azaz hogy lesz egy egyszerű rajzból egy 3D-s élő-lélegző modell. A szakavatottak több ismert modellező programot is felfedezhetnek a képernyőkön. A bemutatott lények nagyon jól néznek ki, azt már most elkönyvelhetjük hogy a szokásos, kicsit beteg, vad warhammeres hangulat meg lesz a játékban, főleg ha ilyen vehemenciával készítik az agyag káosz lényeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)