Hirdetés

[MOVIE] White Gold: War in Paradise

|

Új videó érkezett a 2005-ös Boiling Point spirituális örökösének tekinthető White Gold: War in Paradise-ból.

Hirdetés

Az orosz Deep Shadows 2005 közepén fejezte be, s juttatta el az Atari segítségével a nagyközönséghez a szerepjátékok és FPS-ek világát összeházasító termékét. A korrekt grafika, a szabad játékmenet, a vezethető járművek, a hatalmas bejárható területek izgalmas egyveleget kínáltak, melynek értékét a szokásos "oroszos" betegségek (optimalizálatlan engine, bugok) rontották le.
A Boiling point szolid sikere után láttak neki finomhangolt koncepció nyomán készülő White Gold-nak. Visszaköszön a karakterlap, az inventory, a járművek, a frakciók, s maga a trópusi, latinos hangulatot árasztó környezet. Mintha Kubában járnánk. Mindezt a korrekt látványt, és rombolható környezetet nyújtó Vital Engine 3 segítségével.
Megjelenés 2008 elején.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)