Hirdetés

[MOVIE] Will of Steel

|

A GMX Media bejelentette a Will of Steel nevű 3D-s valós idejű háborús stratégiát, melyet még ez év végén szeretnének megjelentetni. A 90-es években járunk Afganisztán és Irak területén. A játékos William Steel tengerészgyalogost alakítja, aki a híres Thomas Steel tábornok fia. Kb. ennyit lehet tudni a történetről. A küldetések teljesítéséhez gyalogos katonákat, tankokat, személyszállító- és felderítő egységeket és még sok egyebet is felhasználhatunk, akár a levegőben is. A gépigény mindössze 1 GHz-es proci, 256 MB memcsi, videókártyát nem írnak :) Az első videót és képeket is megszemlélhetitek. (Thanks Silviu G)

WILL OF STEEL
(Movie - 16,58 MB)
Update: Megérkezett a második animja is, ami 3 percben mutatja be, hogyan lehet megnyerni egy küldetést :)
WILL OF STEEL IN-GAME
(Movie - 10,81 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)