Hirdetés

[MOVIE] Witcher HD pofozkodás

|

Úgy látszik a szép HD videók este szeretnek érkezni, most egy nagyon látványos The Witcher trailer érkezett, a látványra és ütős hangualtra éhes tömeg számára.

Hirdetés

Az új videóban számos régebben megvilantott jelenet bukkan fel ismét és teljesedik ki, kőkemény, látványos harcban. Geralt egy pénzes zsákot is feldob, ebből is látni hogy ő nem a dagadt kereskedők két szép szeméért küzd. Hősünk ahoz képest hogy nem egy nagy mágus, a homokszemcse-szerű varázslata igen látványos, és hatásosnak is tűnik. A kardja is elég szépen csillog-villog de a "szenvtelen" hős nem röstelli az öklét is használni ha arra került a sor. A szélesvásznú szépséget az alanti linkről tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)