[MOVIE] Wold in Conflict Dx10-ben!" /> [MOVIE] Wold in Conflict Dx10-ben!"/>
Hirdetés

[MOVIE] Wold in Conflict Dx10-ben!

|

Ebben az évben azért jelentek már meg komoly stratégiák, de ősszel azért lesz még egy erős belépő, a World in Conflict. Most a DirectX10-es videóját tekinthetjük meg.

Hirdetés

A videóban a játék producere, Martin Walfisz beszél. Az biztos, hogy a srác nem hazudik, a játék tényleg jelenleg a legjobban néz ki a stratégiai játékok között. A robbanások, fények mind-mind nagyon szépen kidolgozottak, részletesek, látványosak. Az pedig már csak hab a tortán, hogy maga a terep is rombolható lesz és ennek stratégiai jelentőse is lesz! A DirectX 10 leginkább a füstök és robbanások megjelenitésében mutatja meg, mit is tud. Az pedig egyszerűen brutális, hogy ha a helikopter elmegy a füst mellet, akkor a rotorja miatt formálódik a füst! Hoppá a játék támogatja a két monitoros megjelenítést! Azt hiszem elő fogom szedni a régi CRT monitoromat :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)