Hirdetés

[MOVIE] Word of Chaos - büntetés magyar módra!

|

Elég régóta nem hallottunk már a hazai fejlesztésű Word of Chaos című fantasy kaland/szerepjátékról. Ezúttal két új videó és egy rakat kép érkezett felőle.

Hirdetés

A játék Worluk világában játszódik, a történet pedig Skandar Graun kalandjait meséli el, aki valójában félig ork. Hősünkben óriási bosszúvágy ég szülei gyilkosa iránt, s mindeközben Peltart, a legendás varázstárgyat is meg kívánja szerezni.

A Brainfactor studiójában készülő alkotás újfajta harcrendszerrel, valódi karakterfejlődéssel, aljátékokkal, és még számos egyéb újítással és érdekességgel várja a kalandra vágyókat a több mint 300 NPC-vel, 120 varázslattal és 60 alküldetéssel is megspékelt játékban.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)