Hirdetés

[MOVIE] World of Warcraft

|

Elindult egy jó kis oldal, a neve WarcraftMovies.com. Beszédes cím, gondolom mindenki kitalálta, miről van szó. Egy oldal, ahova összegyűjtik az összes (!) World of Warcraft videót! Nyami :) Bár nem bogarásztam végig, de biztos vagyok benne, hogy kis híján 1000 percnyi videó közt talál mindenki olyat, amit esetleg eddig nem látott volna. És ami a hab a tortán: akár Ti is feltölthetitek saját videóitokat! Úgyhogy azok a szerencsések, akik bejutottak az európai bétába, ne habozzanak, forgassatok filmet! Mi meg majd csorgatjuk a nyálunkat :) A príma kis oldalt itt találjátok. (Thanks WorldofWarcraft.hu)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)