Hirdetés

Mozdulj Gamer Sportnap, 360 fokos Facebook videók és a Skyrimező nagyi - mi történt a héten?

|

Sikeresen lezajlott az első Mozdulj Gamer Sportnak, de sok már egyéb csodálatos dolog is történt a héten. Lássuk, pontosan mik is!

Hirdetés

Túl vagyunk ezen az esősbe forduló héten is, melynek az igazi fénypontja minden kétséget kizáróan a mai Mozdulj Gamer Sportnap (és egyben GameNight) volt. Legalábbis ezt hallottam a srácoktól, ugyanis és a sport, móka és kacagás háromszög helyett ma a munka, takarítás, bútorszerelés kombinációt voltam kénytelen választani. Viszont akik nálam szerencsésebbek voltak, azok a Malomudvarban olyan érdekes programokon vehettek részt mint a Zombie Run, a Laser Tag, és megannyi izgalmas videojáték- , illetve sportverseny. Persze azért akadt még ezeken kívül is bőven olyan hír a héten, amit érdemes most így együtt, a megszokott módon átismételnünk. Nem mellékesen például megalkottátok a tökéletes FPS-t!

Kezdésként volt ugyebár egy rendhagyó GameStar Hype adásunk, melyben az azóta jólétre szenderült Budapest TV műsorainak szellemét idéztük meg egy olyan szobanövénnyel, ami végül nem is látszott a felvételen. Ez az egész azonban cseppet sem zavarta HP-t, aki megszokott profizmusával adta át nektek a tudást és a pénzenergiát. Könyököljetek a nagy Play gombra és lessétek meg, ha botor módon eddig még nem tettétek volna.

100 000 boldog pajtás

A mai napon újabb mérföldkőhöz érkezett Facebook oldalunk, elértük ugyanis a mai napon a 100 000 kedvelőt. Nagyon szépen köszönjük nektek, hogy ennyien követtek minket a közösségi oldalon is. Boldogságunk majdnem annyira határtalan, mint amit a filmrendezők érezhetnek, mivel a jól ismert Happy Birthday nótát már jogdíj fizetése nélkül is felhasználhatják alkotásaikban. A Warner pedig minden bizonnyal elmorzsol most pár könnycseppet. Náluk már csak a férfifürdetés szerelmesei búsulhatnak jobban, hiszen az őket becélzó játékot kitiltották a Twitch-ről. Pedig mi is lehetne jobb egy kemény munkanap után, mint egy kis szappanozás.

Idegenek a paradicsomban

Ridley Scott bejelentette a második Prometheus film címét és elvileg nem volt semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt, amikor ezek a hátborzongató szavak elhagyták a száját: a mozi pontos címe Alien: Paradise Lost lesz. Ki tudja mi lesz még itt, hiszen a rendező akár négy Prometheus filmet is el tudna képzelni.

A xenomorph kalandon túl a Star Wars filmek háza tájáról is érdekes hírek érkeznek. Lehet, hogy a messzi messzi galaxis legismertebb karaktere az újabb filmekben is visszatér, ez a pedig minden igazi rajongó szívét megdobogtatja, továbbá érkeznek a Star Wars filmzenék gyűjteményes kollekciói is. Ha már úgy is elkanyarodtunk a muzsika felé, akkor mindenképpen hallgassátok meg a Fallout 4 főcímdalát. Előzetest kapott az Angry Bird film, bár kétlem, hogy nyolc év felett ez bárkit is megmozgatna. Heti filmajánlónk viszont biztosan tartogat érdekességeket a számotokra, szó van benne például arról, hogy a legendás Volt egyszer egy Vadnyugat újra a mozikba került.

A kedves nagymama és a bolond sofőr

A hét legédesebb híre kétséget kizáróan a 79 éves gamer nagyiról szólt, aki olyan cuki játssza a Skyrimet mint senki más. A videojátékos mami biztosan nem a játékokból tanult pitét sütni, de egy elborult alak azt vette a fejébe, hogy ő bizony képes igazi járművet is vezetni PlayStationön szerzett tapasztalatai alapján. A dolog végül 12 hónap börtönnel végződött. Nemhogy inkább kocsikat reptetett volna a GTA V-ben, az sokkal jobb móka. Sőt, a Grand Theft Auto V-ben már Nagylábot is irányítani lehet, ezt ne feledjük. 

360 foknyi tömör gyönyör

Egyre több helyen találkozhatunk a 360 fokos videókkal, mostantól kezdve pedig már a Facebook is támogatja ezt a formátumot. Az első ilyen felvételek közül, szerintünk a Star Wars VII 360 fokos videója a legütősebb, melyben száguldozva nézhetjük meg a Jakku bolygót.

Húzzunk bele

Bőven akad még miről beszélni, úgyhogy kapcsoljunk magasabb sebességbe. Sztrájkot fontolgatnak a videojátékos szinkronszínészek. Bővülni fog az EA Access, októberben érkezik hozzá a Battlefield: Hardline is, valamint lehetséges, hogy PC-n is elérhető lesz a szolgáltatás. A Guild Wars 2 kiváló szinkronszínészekkel érkezik, és már a launch trailer is megérkezett. Érkezik a Christopher Nolan-féle filmekben látható Batmobile DLC formájában a Batman: Arkham Knighthoz, jön a Macskanő DLC is, és lehetséges, hogy végre a PC játékosok is megkapják a működőképes változatot. A World of Tanks szebb lesz PS4-en, de azért 60fps-ről ne is álmodjunk. Kiderült a Street Fighter V gépigénye és megtudtuk milyen vas kell a Linuxos Alien: Isolation futtatásához. Körvonalazódik az igazság a The Last of Us 2-vel kapcsolatban, ráadásul szó esett a Fable és a Halo sorozatok jövőbeli folyatásairól. Érkezik a legújabb The Walking Dead játék. Valami izgalmas, ázsiai vonatkozású dolog készül Warcraft fronton. Mókás Easter Eggre bukkantak a Mad Max játékban. Az első tesztek és értékelések alapján nincs oka szégyenkezni a FIFA 16-nak, a WW E2K16 legújabb előzetesében pedig maga a Terminátor is megmutatta magát. 

Holnap egy újabb remek hétbe kezdünk bele, én már kíváncsian várom, hogy hétfő reggel milyen új hírekkel szolgálhatunk majd nektek. Még egyszer nagyon köszönjük, hogy már több mint 100 000 gamer követ bennünket Facebookon és biztos vagyok benne, hogy ők már pontosan tudják azt a két szót, melyekkel zárni szoktuk ezeket a vidám kis összefoglalókat: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)