Hirdetés

Mozgásban a Dave the Diver fejlesztőinek zombis túlélőjátéka, ami teljesen más szintet képvisel

|

Ráadásul hamarosan ingyen adhatunk neki egy próbát.

Hirdetés

Az idei év egyik legkellemesebb meglepetésként szolgált a Mintrocket csapatának projektje, a Dave the Diver, amely egy nagyon hangulatos és aranyos búvárkodós-éttermes kaland lett. A játékosok és a kritikusok is imádták a mélytengeri merülést, így elég nagy várakozás övezte a csapat következő projektjét, amit nemrégiben már nyilvánosságra is hoztak.

A Nakwon: Last Paradise névre keresztelt indulóval azonban egy 180 fokos fordulatot vettek a dolgok, ugyanis a fejlesztők most egy első blikkre igen sablonosnak tűnő, nyílt világú, kimenekítős túlélőjáték irányába mozdultak el, a már csúcsra járatott zombis köntösbe burkolva. Bár az első teaser trailer alapján sokakat még nem győzött meg a csapat, most többet is megmutattak a készülő kalandjukból.

Hirdetés

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Nakwon: Last Paradise lényegében egy zombikkal tarkított Escape from Tarkov lesz, ahol a játékosoknak az élőholtakkal teli szöuli utcákon kell majd egyedül vagy társukkal megküzdeni a túlélésért. Mindeközben a zónában majd számos nyersanyagot kell begyűjteni ehhez, amibe persze a zombik és a játékosok is belezavarnak majd.

A csapat most egy 22 perces gameplay videót mutatott be, melyből még az is kiderült, hogy a vártnál korábban, már november 29-én elérhetővé válik a játék ingyenes pre-alpha változata, amire a Steamen keresztül lehet majd benevezni.

Egyelőre minket továbbra sem győztek meg a látottak. A fejlesztők látható és érezhető törekvéseinek ellenére még mindig egy sablonos, minden téren átlagos túlélőjátéknak tűnik a Nakwon: Last Paradise, aminek a pontos megjelenéséről egyelőre még nem érkezett információ, de minden bizonnyal valamikor 2024-re tervez vele a csapat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)