Hirdetés

Mozgásban a hangulatában Villeneuve filmjeit idéző Dune: Awakening túlélő-MMO

|

Egy új gameplay trailert villantott a Funcom csapata, ami ismételten piszok látványosra sikeredett.

Hirdetés

Már korábban, 2022 decemberében is bepillantást nyerhettünk a Funcom által dédelgetett, meglepően nagyszabású Dune: Awakening név alatt futó túlélő-MMO-ba, viszont azóta nem sokat hallottunk a projekt felől. Bár az akkor megvillantott alig másfél perces előzetesből nagyon sok minden nem derült ki, egy dolog már ekkor is érezhető volt: a trailernek sikerült tökéletesen átadnia a Frank Herbert által megálmodott univerzum hangulatát, ami bőven elegendő okot adott arra, hogy felkeltse az érdeklődésünket.

Most viszont jó hírek érkeztek, újból életjelet adott magáról a készülő Dune: Awakening: egy vadiúj gamepelay trailerrel gazdagodtunk, ezáltal pedig nyerhettünk bepillantást abba, hogy mire is számíthatunk pontosan a fűszerért folyó ádáz küzdelem során.

Hirdetés

Persze nem véletlen az időzítés, elvégre a napokban futott be a Dűne: Második rész, aminek egyébként sikerült 3 nap alatt annyi pénzt termelnie, mint elődjének anno 2 hét alatt. Adott volt tehát, hogy a Funcom csapata - mint ahogyan azt Paul Atreides is tette a homokféreggel - meglovagolja a film generálta hullámokat, és a lehető legjobb időpontban, akkor, amikor mindenki Dűne-lázban ég, ledobja az új előzetest.

Az eddigiek alapján a Dune: Awakening egy olyan túlélő-MMO-nak ígérkezik, melyben saját építményeket húzhatunk majd fel, de járműveket és fegyvereket is barkácsolhatunk. Természetesen mindeközben az elsődleges célunk az életben maradás lesz az Arrakis bolygó zord, és olykor kegyetlen körülményei között.

Egy fontos dolog azonban továbbra is hiányzik. Méghozzá a pontos megjelenési dátum, amit ezúttal sem árultak el a fejlesztők, akik egyébként már több zárt béta keretein belül is tesztelték a játékot. Ezek alapján tehát még nem tudni, hogy mikor fut majd be a Dune: Awakening, de az már biztos, hogy amikor ez megtörténik, akkor a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X/S tulajok vághatnak majd bele a túlélőjátékba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)