Hirdetés

Mozgásban a Mass Effect: Team Assault

|

Kiszivárgott egy videó az alig néhány hónapos fejlesztés után leállított multiplayer FPS-ből.

Hirdetés

2010 tavaszán, alig néhány hónap után állították le a Mass Effect: Team Assault munkálatait a BioWare montreali stúdiójában, ahol végül a Mass Effect 3 többjátékos módja született.



A Team Assault a napvilágra került információk szerint egy letölthető, multiplayer FPS lett volna, ami az Unreal Tournament és a Battlefield szerelemgyerekének tűnt beszámolók szerint.
A képek után most mozgásban is láthatjuk a soha el nem készülő játékot. Sok akcióban ugyan nincs részünk, de legalább kiderült, hogy nem csupán a Mako és a Hammerhead szerepelt volna irányítható járműként az alkotásban, hanem legalább egy harmadik is, egy vadászrepülő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)