Hirdetés

Mozgásban a XIII Remake

|

Végre videón is megnézhetjük, milyen lesz a 2003-as, képregényes FPS felújított változata.

Hirdetés

Délelőtt az Amazonnak köszönhetően már kiszivárgott a XIII Remake megjelenési dátuma és néhány képe, pedig ezek leleplezését ma estére tervezte a Microïds. Egy fontos anyag azért még maradt: a játékmenetet bemutató videó, melyben láthatjuk, mennyi maradt meg az eredeti játékból, és min változtatott a PlayMagic.

Hirdetés

A PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megjelenő játék láthatóan szebb lett, mint elődje, de kevésbé jön át az egyedi stílus. Azért a képregényes feliratok, az erős kontúrok sokat jelentenek, viszont az is látható, hogy az animációk néhol elavultak, a támadásokra adott reakciók furcsák. Attól még nagyon jó lesz ez, nézzétek csak:

November 10-éig egyébként még van ideje a fejlesztőknek csinosítgatni, reméljük, megtesznek mindent a legjobb élmény érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)