Hirdetés

Mozgásérzékelős kézikonzol?

|

Komolyan úgy tűnik, hogy készül az első, mozgásérzékelő technológiával felszerelt kézikonzol, legalábbis erre következtethetünk a Nintendo által levédetett tervrajzokról.

Hirdetés

A kis készülék leginkább talán egy GameBoyra hasonlít, ám annál természetesen sokkal erősebb és multifunkcionálisabb. A legnagyobb előrelépés mindenképpen az, hogy három irányban - nevezzük őket X, Y és Z tengelynek - is képes érzékelni a mozdulatainkat, így aztán a játékokat akár egyetlen gomb megnyomása nélkül irányíthatjuk. Nyilván a dolog nem rejt annyi lehetőséget magában, mint a Wii esetében, de különféle érdekes logikai és ügyességi programokat mindenképpen el tudunk képzelni vele. Aki esetleg nem érti pontosan, miről is van szó, annak íme az első rajzok az állítólagos mozgásérzékelős kézikonzolról.

2228_nintendopatent.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)