Hirdetés

Mozgóképes beszámoló a web4 buliról - Eskin őszintén beszél alkoholbetegségéről

|

Most, hogy a tavasz utolsó napját tapossuk, elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy megosszuk Veletek a tavaszköszöntő buli krónikáját.

Hirdetés

Kicsit sokáig kotlottunk a filmanyagon, de a lényeg, hogy itt van, készen van, nézhető és élvezhető. Hallhattok Eskin alkoholizmusáról, Gyu ismeretlen és sötét otthoni életéről, találkozhattok termék megjelenítéssel és jó sokat láthattok engem is. Ezért természetesen én kérek elnézést.

Még mielőtt bárki Flatline kollégát kezdené el szidni, az alant látható összeállításhoz semmi köze, ami meg is látszik a minőségen. A technikai feltételek - hogy úgy mondjam - eléggé behatároltak voltak, még mikrofont sem lehetett a kameránkhoz csatlakoztatni (az enyém volt, hehe), ezért a hang nem a legjobb, illetve elég sötét volt a tetthelyen, de a lényeg szerintünk így is látszik és hallatszik.

Láthattok riportot Eskinnel, Bodom úrral, EndreMannal, természetesen az elmaradhatatlan Gyu is megszólal, illetve igen részrehajló módon a Három Hülye szerkesztői gárdája is beszél néhány mondatot (crippler, Gyu, RG).

Ezúton szeretném megköszönni crippler pajtás operatőri munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)