Hirdetés

[MOZi] 24 Season 6 Trailer!!!

|

Kedves feleim: tudom, hogy ez nem mozis hír, de csakazértis kiteszem. Egyik kedvenc sorozatom, a véleményem szerint az igazán élvezhető sorozatok egyike a 24.

Hirdetés

Jövő év elején indul a legújabb, immár hatodik szezon, melyben Jack Bauer friss kalandjait izgulhatjuk végig. Itthon most megy a második szezon szinkronosan. De a lényeg: MEGÉRKEZETT az új szezon trailere, melyet alant le is tölthetsz tőlünk. Ebben új terroristákról van szó, és valami azt súgja, hogy Jack Bauert mostmár tényleg ki akarják ölni a sorozatból... aztán majd meglátjuk. Nem is rabolnám tovább az időt, tessék megnézni, vélemények jöhetnek kommentbe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)