Hirdetés

[MOZI] 300 DVD már augusztusban

|

A Frank Miller 300-ából készült film nemsokára minden rajongó polcát ékesítheti, ugyanis a DVD változat augusztustól kapható lesz hazánkban.

Hirdetés

A világon mindenhol nagy sikert aratott film itthon egy, valamint két DVD-s extra változatban lesz megvásárolható augusztus 21-től. Az első DVD ugyebár magát a filmet tartalmazza, ezen kívül Zack Snyder rendező, Kurt Johnstad forgatókönyvíró és Larry Fong operatőr közös kommentárja kap helyet a korongon. A két DVD-s extra változat melett döntő fanok ezen kívül egy kimaradt jeleneteket (rendezői kommentárral), egy a történelem és a film összehasonlítását vizsgáló dokumentumfilmet, a színészek szerepre való készüléséről és a spártai hagyományokról szóló dokumentumfilmet, werkfilmeket, a szereplőkkel és a stábba készült interjúkat, egy képgalériát, és az előzetesek gyűjteményét tartalmazó extra DVD-vel lesznek gazdagabbak.

300dvd9110y16285_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)