Hirdetés

[MOZI] Alien + Star Wars

|

"Idén ősszel... visszatérhetsz arra a helyre, ahol senki sem hallja meg, ha sikoltasz... Megtapasztalhatod mindenidők legfélelmetesebb filmjét egy teljesen új különleges kiadásban: Alien - Rendezői változat." Sajnos ez csak részben igaz, mert egyelőre nincs információ, hogy a hazai forgalmazó bemutatja-e itthon e horror klasszikust, de az már egészen biztos, hogy el fog érni hozzánk is az Alien Quadrology (de már csak jövőre), ami egy 9 (!) lemezes DVD díszdoboz, melyben mind a négy Alien-film megtalálható lesz "sima" és rendezői változatban is, teletömve csomó új extrával. Nemcsak a horrorkedvelőknek lesz érdemes odafigyelni, mert Lucasék is végre rászánták magukat, hogy kiadják a klasszikus Star Wars trilógiát (IV.-V.-VI.) DVD-n, csakúgy mint ahogy teszik ezt még idén az Indiana Jones sorozattal - előzetes infók szerint mindkét trilógia kap egy bónuszlemezt is. Ám ellentétben Indyvel, a SW díszdoboz is már csak jövőre lát napvilágot. Ráadásként pedig tekintsétek meg az Alien rendezői változatának QuickTime előzetesét itt. Csak óvatosan :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)