Hirdetés

[MOZi] Anthony Hopkins újra a vásznon

|

Végre ismét egy thrillerben látjuk viszont mindenki Hannibal Lecterét, Anthony Hopkinst. A film, amelynek a címe Fracture, nagy reményeket keltett mind a közönségben, mind a szaksajtóban.

Hirdetés

A történet egy gazdag belsőépítészről (Hopkins) szól, akit a saját felesége ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel vádolnak. Az ügyet ejtik, ámde egy fiatal ambíciózus ügyvéd (Ryan Gosling) nem hagyja annyiban az esetet és elindul egy macska-egér játék, amiben nem is olyan egyértelmű, hogy ki az egér és ki a macska. Ha ez nem volna elég, a filmen olyan, a thrillerek világában jól csengő, nevek dolgoztak mint Glenn Gers (forgatókönyv író) és Gregory Hoblit (rendező). Szóval minden adott, hogy egy nagyon jó mozit lássunk. Hogy mikor? Sajnos a hazai mozipremierről még nincs hír, de az USÁ-ban április 20-án mutatják be.

Kapcsolódó link:
www.fracturemovie.com

Kapcsolódó filmelőzetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)