Hirdetés

[MOZi] Bousman és a Fűrész fogának fehérje

|

Tegnap tettük közre a Tobin Bellel, a Fűrész sorozat főgonoszával készült interjút, erre ma a movieweb munkatársai egy újabbal leptek meg minket. A mai napon Darren Lynn Bousman beszél a folytatásról és jó néhány érdekes információval szolgált.

Hirdetés

A rendező eloszlatta a kételyeket. Nem prequel filmet forgatnak, tehát igazi folytatást kapunk. Tobin Bell karaktere is visszaköszön, ráadásul főszerepben, és nem csak flashbackekben tűnik fel. Arra a kérdésre, hogy Jigsaw halott-e, sejtelmesen annyit mondott, hogy igen, de nem, mint szellem fog feltűnni a vásznon. A történetről még nem sokat árult el az ifjú rendező, legyen csak meglepetés mindenki számára. Addig is olvassátok el a teljes interjút, a film bemutatója október 26-ára esedékes.

sawii_09.jpg

Katt a képre az interjúért!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)