Hirdetés

[MOZi] Dark Knight, Dark Joker?

|

A közeljövőben veszi kezdetét a Batman: Dark Knight forgatása Londonban és egyre több információt szivárogtatnak ki számunkra a film készítői. Christopher Nolan Joker karakteréről beszélt a mai napon.

Hirdetés

Az már ismeretes, hogy az anno Jack Nicholson által megformált Jokert Heath Ledger fogja alakítani a folytatásban. Mivel a Beginsre a darkos, nyomasztó hangulat volt jellemző, ezért az új részben is ez fog dominálni és ennek megfelelően alakították át Joker karakterét. Hamuszürke bőrét rengeteg sebhely fogja eltorzítani, viselete tépázott lesz, amit több anyagból férceltek össze. Nolan szerint az új, félelmetes Jokerrel a folytatás hatásosabb lesz, mintha egy bohóc szerű figurával operáltak volna, mivel közelebb ál ahhoz a furcsa realisztikus vonalhoz, amit az előző rész karakterei, Ra's Al Ghul és Scarecrow képviseltek. Innen látszik, hogy Nolan nem kockáztat, a kitaposott ösvényen fog járni a folytatásban is. A film bemutatása jövő nyárra esedékes, pontosabban július 18-ra.

Mondd, hogy csíííz!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)