Hirdetés

[MOZi] Dawn of the Dead

|

Este van... majd eljön a pirkadat, amikor már nincs több hely a Pokolban és a Holtak ellepik a Földet... Nos igen, Zack Snyder rendező gondozásában egy újabb lájtos horrorfilm készülődik. A történet sablonos: Egy átkozott vírus miatt megfertőződött és megtizedelődött a föld lakossága, ám nem haltak meg, mármint zombikká váltak. Egy kis csapatnyi túlélő bezárkózik egy épületbe, ahonnan kijutni lehetetlen, a zombik viszont nagyon be szeretnének menni... Amerikai mozipremier: március 26. Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a legújabb előzetesét itt, s ha esetleg bejövős, letölthetitek innen (mármint a trailert:D).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)