Hirdetés

[MOZi] DiCaprio az Al Kaida nyomában

|

A Véres Gyémántok címszerepéért frissen Oscarra jelölt Leonardo DiCaprio, Ridley Scott új filmjében nem kisebb feladatot kap majd, mint azt, hogy az Al Kaida egyik vezetője után nyomozzon.

Hirdetés

A színész egy újságíróból átvedlő CIA ügynököt fog alakítani, akinek egy terroristát kell megtalálnia Jordániában, mert az állítólag támadást készül intézni az Egyesült Államok ellen és igen komoly kapcsolatai vannak az Al Kaidával. Ridley Scott elmondása szerint, a 2001-es terrortámadás emlékeit felkavaró filmet még idén, az év vége felé elkezdik forgatni Marokkóban. A mozi forgatókönyvén a friss Oscar díjas író William Monahan (A Tégla) fog dolgozni, aki David Ignatius nagysikerű könyvét fogja vászonra adaptálni. A rendező óriás több információt nem árult el, de annyi biztos, hogy a film jövő évi moziba kerülése is kétséges még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)