Hirdetés

[MOZi] Doom - részletek

|

A Voodoo Extreme-n kikerült egy hír, amiben a közelgő Doom filmről árulnak el részleteket. Akkor most vázolom: se Mars, se pokol. Helyette van nyó'c tengerészgyalogos, akiket elteleportálnak egy kutatóbázisra, egy távoli bolygóra. Azonban amikor odaérnek, látják, hogy nem kóser az ottani atmoszféra. Szörnyek jelennek meg, viszont ezeknek a monsztáknak annyi közük van a pokolhoz, mint nekem :) Nem, a film szörnyei nem dimenziókapun keresztül érkeznek, inkább valami szupervírus "áldásos" hatása, hogy megfertőzi az embereket. Ennek ellenére a filmben szerplő szörnyikék nagyon hasonlítanak majd a játékban lévőkre. Úgy legyen!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)