Hirdetés

[MOZi] A DVD ünnepe újra

|

Több ezer DVD fantasztikusan kedvezményes áron október 6. és 22. között

Hirdetés

Idén októberben immár második alkalommal október 6. és 22. között várja látogatóit a DVD-fesztivál. A múlt évi sikeres debütálás után ismét eljött a gyűjtők, rajongók, csak egy – egy hiányzó darabra vadászó vevők és persze minden filmbarát ideje. Október 6-án kezdődik az ország legnagyobb DVD rendezvénye, amelynek kiemelt célja, hogy a két vezető, magyarországi DVD forgalmazó ezzel a kezdeményezéssel is felhívja a figyelmet a legális és a mindenki számára megfizethető DVD-re.

Az október 6-22-ig megrendezésre kerülő DVD-fesztiválon rengeteg régi, új valamint különleges kiadású DVD vásárolható meg kedvezményes áron. Az akció időtartama alatt a legnagyobb amerikai filmstúdiókat képviselő forgalmazók igyekeznek a fogyasztók igényeit különböző, különösen kedvező ajánlattal kielégíteni. Csemegézhetünk a klasszikusok között, bepótolhatjuk gyűjteményünk hiányzó kultfilm darabjait, vagy akár válogathatunk a legújabb filmsikerek extra változatos lemezeinek sorából, a lényeg az, hogy a legkiválóbb minőségű DVD-ket helyezhetjük a polcunkra fantasztikusan kedvezményes áron.

A kéthetes akcióban szereplő filmek kínálatában többek között megtalálhatóak lesznek a legfrissebb sikerek, például a mutánsok újabb kalandjait elmesélő látványos sci-fi az X-men: Az ellenállás vége; a klasszikus rajzfilm; Szabó István legújabb rendezése, a Rokonok, Csányi Sándorral a főszerepben; illetve a Walt Disney stúdió legutóbbi komputeranimációs dzsungelmeséje, a Vadkaland. Nagy sztárok, világsikerű filmjei is újra elérhetőek lesznek: Tom Cruise-zal a Mission Impossible 1-2., a Vanília égbolt, a Cég és a Mint a villám; Harrison Ford játékával a Férfias játékok és A kis szemtanú, valamint Sigourney Weaver legendás sorozata, az Alien mind a négy része.

Magyarországon egyedülálló ez a kezdeményezés, amelyben a forgalmazók együtt veszik fel a harcot a silány minőségű kalóz illetve olcsó DVD-kel szemben, és felhívják a vásárlók figyelmét a kiváló mínőségű, eredeti DVD-filmekre. Az akcióban szereplő termékek megtalálhatók lesznek a nagyobb áruházláncokban. Az Auchan, a Metro, a Tesco, a Cora hypermarketekben, a MediaMarkt, az Elektro World üzletláncokban valamint az Interspar illetve Fotexnet boltokban.

Az InterCom és a Fórum Home Entertainment bízik abban, hogy a múlt évi főpróba után, ebben az esztendőben is sok ezren keresik fel majd a boltokat és válogatnak a fantasztikus kínálatból. A kéthetes akció ideje alatt a DVD rajongók folyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket az üzletekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)